Det finns en baksida med ingrepp typ bröstförstoring

Hur bra är egentligen all skönhetsbehandlingar som annonseras ut – hur många kunder eller patienter blir verkligen nöjda efter dryga året? Ibland blir man väldigt förundrar över de resultat man ser – vissa är så enormt tydliga att man nästan undrar om det är en ny människa det handlar om. Det finns många olika sätt att föryngra huden, botox, bröstförstoring och ansiktslyftningar är några exempel, som alla fungerar mycket bra. Men med alla dessa finns varningstecken och frågor som ingen egentligen vill svara på. Bröstförstoring har ofta en tendens att skapa inkapsling plus att det förr eller senare blir dags att byta ut även hela implantat beroende på ålder. Ett implantat håller bara cirka 15 år. Denna kommande kostnad är det ingen som pratar om då man lägger in dom och heller ingen patient som tänker på det heller vid detta tillfälle.Comments are closed.

Copyright © fridasfilmtajm.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W