Simtävling mitt i Stockholm med vattenfast smink

Den 13 augusti 2011 så är Riddarfjärdssimningen igen, en simtävling där alla som vill och har anmält sig simmar en sträcka på runt 1600 meter i Riddarfjärden i Stockholm. Starten är vid statshuset och man simmar sedan längs den långa kajgatan där ända till målet som ligger i Rålambshovparken. I år får man till och med ha våtdräkt om man vill eftersom att ses som en säkerhetsåtgärd för att man flyter bättre i våtdräkt. För att man ska känna sig säker så kommer de ha utsatta båtar, läkare och räddningspersonal utifall att det skulle hända någonting ute i vattnet. Och tänk om maskaran började rinna – bäst att lägga på vattenfast smink innan loppet.Comments are closed.

Copyright © fridasfilmtajm.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W